Home Personal Audio Hoofdtelefoons Sennheiser HD 620S hoofdtelefoon

Sennheiser HD 620S hoofdtelefoon

0
Sennheiser HD 620S hoofdtelefoon

Volgens de fabrikant levert de nieuwe gesloten Sennheiser HD 620S hoofdtelefoon het geluidsbeeld van een open hoofdtelefoon.

We kennen allemaal het grote nadeel van open hoofdtelefoons: uw hele omgeving mag meegenieten met uw luistersessies. U kunt een dergelijke hoofdtelefoon dan eigenlijk ook alleen met goed fatsoen gebruiken als u alleen bent. Daar staat dan weer tegenover dat het eveneens open geluidsbeeld van deze hoofdtelefoons door velen hoog gewaardeerd wordt. Sennheiser pretendeert een oplossing voor dit dilemma gevonden te hebben. Namelijk in de vorm van de Sennheiser HD 620S, die volgens de fabrikant weliswaar een gesloten systeem is maar klinkt als een open exemplaar.

Aluminium spreekspoel

Het hart van de HD 620S wordt gevormd door speciaal afgestemde 42mm drivers. De impedantie van de 150 Ohm aluminium spreekspoel moet prima tot z’n recht komen bij snelle overgangen en een hoge dynamiek bieden. Verder wordt de driehoekige opstelling van een traditionele speaker-opstelling nagebootst. Daardoor moet u zich tijdens het luisteren midden in het geluid wanen. Verder moet de hoofdtelefoon een stevig geheel vormen, mede dankzij de staalversterkte hoofdbeugel en oorkussens die niet snel slijten. Als u de hoofdtelefoon gekocht hebt, treft u er diverse accessoires bij aan: een stoffen draagtas, een afneembare kabel van 1,8 meter lengte en een 3,5 mm naar 6,3 mm adapter.

De Sennheiser HD 620S is leverbaar vanaf 6 juni dit jaar, voor een bedrag van €349,90.

×