Home Personal Audio Hoofdtelefoons Cambridge Audio Melomania P100 hoofdtelefoon

Cambridge Audio Melomania P100 hoofdtelefoon

0
Cambridge Audio Melomania P100 hoofdtelefoon

De nieuwe Cambridge Melomania P100 is de eerste over-ear hoofdtelefoon van het Britse merk, met een heerlijk indrukwekkende accucapaciteit.

We zien – gelukkig – een trend als het gaat om toenemende speeltijd op een volle batterijlading van draadloze hoofdtelefoons. Deels heeft dat te maken met energiezuiniger hardware in zo’n hoofdtelefoon (of in-ear), maar zeker ook met verbeterde accutechnieken of het simpelweg beter inpassen van meer accu in de veelal krappe plek die daarvoor beschikbaar is. Hoe dan ook, de nieuwe Cambridge Audio Melomania P100 over-ear hoofdtelefoon speelt lang op een volle accu. Heel lang zelfs, want we hebben het hier over maar liefst honderd uur. Dat is dan wel zonder de ingebouwde ANC-functie ingeschakeld. Zet u die aan, dan daalt de speeltijd tot ‘slechts’ 60 uur. Kortom: met deze hoofdtelefoon komt u moeiteloos de dag en zelfs meerdere dagen door.

aptX Lossless

De Cambridge Audio Melomania P100 is ontworpen en getuned in het Londense hoofdkwartier van de fabrikant. De akoestische basis bestaat uit drielaagse 40 mm drivers. Wat versterking betreft wordt gebruik gemaakt van dezelfde klasse A/B-opzet als ook gebruikt in de CX-serie versterkers van het merk. Wat Bluetooth codecs betreft is aptX Lossless van de partij. Hiermee kunt u verliesvrij streamen in cd-kwaliteit, mits de bron deze codec ook ondersteunt natuurlijk.

De prijs van de Cambridge Audio Melomania P100 bedraagt €279, voorafbestellen is op moment van schrijven al mogelijk.

×