Home Streaming Audio PS Audio AirLens muziekstreamer

PS Audio AirLens muziekstreamer

9
PS Audio AirLens muziekstreamer

De nieuwe PS Audio AirLens is volgens de fabrikant ontworpen om de ‘ultieme geluidskwaliteit’ uit streaming audio te halen.

Galvanische isolatie is het geheim van de smid bij de nieuwe PS Audio AirLens, zo meldt de CEO van de fabrikant Paul McGowan: ‘door het verwijderen van de fysieke verbinding tussen in- en uitgangstrappen wordt ongewenste ruis als geïntroduceerd door USB, ethernet of wi-fi geëlimineerd. Ook herklokt de AirLens het digitale audiosignaal perfect. Het resultaat is een opmerkelijke verbetering van resolutie, natuurgetrouwheid van het geluidsbeeld en dynamiek’.

Volledige galvanische scheiding

De PS Audio AirLens koppelt u aan uw (thuis)netwerk gekoppeld via ethernet of wi-fi. De volledige galvanische scheiding middels lucht moet EMI-interferentie via wi-fi, modems en routers elimineren. De streamer ondersteunt muziekdiensten als Spotify, Tidal en Qobuz, maar natuurlijk ook DLNA-streamen vanaf lokale netwerkbronnen.

De specificaties van de PS Audio AirLens op een rijtje, rechtstreeks van de fabrikant:

 • Galvanically isolated from input to output to eliminate network and Wi-Fi noise and offer extraordinary signal purity and sound quality
 • Connects to a network via 10/100/1000 Ethernet or 2.4 and 5 GHz Wi-Fi
  I2S and coaxial digital outputs
 • Offers PCM up to 352.8 kHz/32-bit and native DSD up to 256 (4x, up to DSD 128 via coax output)
 • DoP (DSD over PCM) operation
 • Roon-ready
 • DLNA-ready
 • Compatible with TIDAL Connect (via Roon), Spotify Connect, mconnect, Qobuz (via Roon and mconnect), Dropbox (via Roon), MQA, DLNA 1.5 and UPnP A/V 1.0 Digital Media Renderer
 • Available in silver or black
 • 10″ x 7″ x 1.5″, 4.8 lbs.

De PS Audio AirLens is leverbaar in zilver of zwart voor een adviesprijs van $1990 Amerikaanse dollars.

9 REACTIES

 1. Jullie hebben het vaak over enorme verschillen

  Ben vanaf 1990 werkzaam geweest bij Pol Audio (inkoop verkoop) Polectro Plaza (Directeur inkoop verkoop) Tan Audio Audiolab luidsprekers ik heb het nog nooit meegemaakt en heb veel gezien gehoord verkocht ingekocht etc.

  Het is een verdienmodel als men erin gelooft en dat is vaak met een geloof bewijs is er niet, maar als men in de ja knik fase zit klanten voor het leven

  [Weggehaald door beheerder]

  Het kortetermijngeheugen is een soort werkkamer. Je onthoudt eventjes wat zich aanmeldt of wat je aandacht vraagt: woorden van een gesprek, een paar wegen op een wegenkaart, een bedrag in de winkel, … Je houdt deze informatie gewoonlijk enkele seconden tot een halve minuut vast, net lang genoeg om er iets mee te doen.

  • Beste John,

   Ik heb je bericht bewerkt én je ‘kort door de bocht-conclusie-berichten’ verwijderd. Alpha Audio is geen platform voor mensen die het nodig vinden alles af te fakkelen met ‘waarheden’ uit de jaren ’90. Wij houden een open visie waarbij we dingen onderzoeken. Ook in ons lab waar we ook gewoon meten en controleren. De combinatie van oogkleppen af en meten, maakt dat we vooruit komen. Als je dat allemaal maar onzin vindt, zijn er andere plekken waar je prima je gal kan spuien.

   • Lekker de boel censureren en een mening van je site afhalen. Wat een ongelofelijke flauwekul is dit zeg. Jullie metingen zijn leuk, maar vallen vaak buiten het hoorbare gebied, en zijn vooalsnog geen uit te leggen verklaring voor de dingen die gehoord worden. En dan iemand anders censureren die een mening heeft en vanuit opgedane ervaring en kennis praat.. Ik vind het zwaar telleurstellend en de geloofwaardigheid van AA enorm omlaag trekken!

    Ik zou graag een koppeling zien tussen gemeten zaken en hoorbare zaken. En als je eens blind test, test van ook echt blind, er is nu nog veel en veel en veel te veel sucjectieve informatie tussentijds.

    Kom op, laat eens zien dat je met een dubbel blind test exact dezelfde uitkomsten krijgt, dat zou voor een groep mensen die nogal kritisch is, mogelijk een eye opener kunnen zijn.

    En dan hebben we het nog niet over genetische aanleg en vaardigheden mbt luisteren…..

    • Hey gaat niet om een andere mening. Het gaat erom hoe je het brengt en hoe je auteurs aanvalt. Dat accepteren we niet. Daarbij breng je een mening als een feit en met een tone of voice die we niet als prettig ervaren. Ik kies er dan voor dit van de website af te halen omdat je daarmee anderen aantrekt die dit als normaal zien en gaan meedoen… Nee dank u.

     PS: het feit dat je je hier nu mee bemoeit is het voorbeeld daarvan…Tenzij je John bent onder een pseudoniem via een proxyserver, maar dat lijkt me sterk.

     • Ik ben zeker geen John hoor, troost je…….

      Het is niet perse mee bemoeien, het is dat ook AA zich “schuldig” maakt aan het weg zetten van een mening als feit, waarbij dit regelmatig niet klopt, zeker geen bewijs is en gedane metingen of testen niet volledig, niet kloppend of niet in het hoorbare gebied iets zeggen.

      Dat er altijd netjes gecommuniceerd moet worden, dat zal natuurlijk voor zich moeten spreken. Volledig mee eens.

      Met AA Audio Lab wordt trouwens wel een bepaald beeld neergezet, dus ook een verwachting daarbij, en daarna wordt er “aangegeven” dat het maar hobby metingen zijn.

      Tsja, ook dat vind ik persoonlijk niet echt kloppend. Dus we moeten wel straight zijn, wat mij betreft.

      Maar ik denk dat je zeker op het gebied van betrouwbaarheid en juistheid nog stappen kan zetten, zonder hele grote inspannigen. Zou voor alle facetten en groepen binnen de audio hobby een hele waardevolle toevoeging zijn, groter als nu.

      Maar neemt niet weg, je/jullie zijn lekker bezig!

   • Wie heeft het over de jaren 90
    En als er iemand wat tegen spreekt kan je een dialoog aan gaan
    En welke auteur spreek ik tegen
    Graag feiten en ik bescherm mij niet onder een pseudoniem of zoiets

    Maar omdat ik jullie manier niet deel mag alleen als gelijk gestemde mee doen

    Dus niet gelijk gestemde worden geweerd

    Zoals ook op Youtube foute of niet gelijke meningen worden verwijderd of de optie geen berichten word geactiveerd

    Als je met de grote jongens wilt meespelen moet je ook groot gedragen en niet als een klein kind

    Zal het op de fora vermelden hoe je dit nu brengt

    En je hebt het over bemoeien daar is zo een site toch voor

    En dan heb je het over oog kleppen af en meten maar je moet wel weten wat je moet meten “toch”

    Maar dat zegt genoeg over jullie met jullie “slogan”

    • Ik modereer zelden tot nooit reacties. Puur omdat het eigenlijk nooit nodig is. Als ik het wel doe, is het omdat de reactie aanvallend is of aanzet tot een zinloze discussie. Bezoekers van Alpha weten dat. Op YT modereer ik al helemaal niet, omdat ik daar simpelweg geen tijd voor heb. Er staat gewoon een filter op de reacties om spam te voorkomen. That’s it.

     Ik wens je een fijne avond. Ik ga tijd spenderen aan vrienden en familie.