Spotify met ‘goedkoper’ abonnement

0

Blijkbaar heeft Spotify geluisterd naar alle kritiek. Het komt nu met een net iets goedkoper abonnement voor audioboekloos luisteren.

Het ergerde Spotify-abonnees nogal dat zij meer moesten gaan betalen vanwege opgedrongen audioboeken. An sich ook wel voorstelbaar, want waarom zou je betalen voor iets wat je niet wilt? De recente prijsverhoging bij de muziekstreamingdienst leverde dus nogal wat reuring op. Zo veel blijkbaar, dat Spotify nu een prijs’verlaging’ doorvoert. Luistert u nooit naar audioboeken, dan kunt u ervoor kiezen deze optie niet te nemen. In dat geval betaalt u $10,99 per maand. Met boeken erbij betaalt u de prijs zoals ingevoerd na de laatste prijsverhoging, ofwel $11,99 per maand.

Mocht Spotify ooit alsnog uitkomen met lossless streams, dan zullen ze zich ongetwijfeld ook de irritatie van veel abonnees op de hals halen als daar een prijsverhoging bij komt kijken. We gokken dat er dan wederom gespeeld gaat worden met abonnementsprijzen voor verschillende ‘doelgroepen’.