Home Geen categorie NuForce Air Dac draadloos hifi-systeem

NuForce Air Dac draadloos hifi-systeem

2
NuForce Air Dac draadloos hifi-systeem

NuForce gaat zich ook op de draadloze markt wagen. Het systeem bestaat uit een zender en ontvager dat op basis van een 2,4 GHz netwerk werkt. Er is geen router nodig. NuForce heeft een systeem voor Mac en voor PC.

Draadloos audio verspreiden: wie wil het nu niet? Vandaar dat het ook zo populair aan het worden is. Reden genoeg voor NuForce om ook deze markt in te stappen. Hun product: de Nuforce Air-serie. Zowel voor PC als voor MAC en Apple iDevices geschikt. Simpelweg een kwestie van een zender in het apparaat stoppen en een ontvanger koppelen aan een hifi-systeem of actieve speaker.

De prijs van het systeem is zeer redelijk: De Air DAC ontvanger kost ?169. De iTX zenders zijn beschikbaar voor ? 99 per stuk en een bundel van ontvanger en een zender is er voor ? 229. Dat is naar ons idee te behappen…

Hieronder treft u het bericht van NuForce aan:

Het NuForce Air DAC draadloos systeem voor persoonlijke audio streaming nu ook leverbaar is in Europa

Het NuForce Air DAC systeem maakt het mogelijk voor gebruikers om draadloos hun muziek te sturen van een computer of Apple device naar hun speakers zonder storing of vertragingen maar met behoud van Cd audio-kwaliteit.

Het Air DAC draadloos systeem is een combinatie van een draadloze zender (NuForce iTX voor Apple producten of uTX voor computer USB) en een radio ontvanger (Air DAC) welke gebruikt maakt van wifi direct via de 2.4GHz bandbreedte. De NuForce Air DAC draadloze ontvanger kan gecombineerd worden met elk apparaat welke uitgerust is met een geschikte TX zender, om zo een draadloos audio netwerk te creëren.

De NuForce draadloze zender en ontvanger sets geven gebruikers niet alleen de mogelijkheid om een uitzonderlijke draadloos geluid te ervaren, maar het geeft hen ook de mogelijkheid om het signaal naar meerdere apparaten in verschillende kamers in het huis te sturen. Elke zender kan een audio-signaal  verzenden naar vier ontvangers, net zoals elke ontvanger zich kan verbinden met maar liefst vier zenders.

Het opzetten vereist geen WiFi Routers of IP Adressen. Hierdoor gaat het opzetten probleemloos. Je steekt de draadloze zender in een audiobron en verbindt het draadloos met meerdere versterkers/speaker systemen verspreid over heel het huis. Daarna kan je gewoon in elke kamer lopen met je draagbare speler en het system zal zich automatisch verbinden met het signaal om de muziek te streamen naar de versterker/speakers in die ruimte. Ga naar de volgende kamer en stream de muziek van dezelfde speler naar de ontvanger in die kamer. Waar je ook gaat of staat in je huis of kantoor, je muziek is altijd bij je.

?We wilden een krachtige, hoge kwaliteit, makkelijk te gebruiken draadloze audio streaming oplossing,? aldus Tony Boer, verantwoordelijk voor NuForce in Europa. ?Het NuForce Air DAC draadloos systeem is de perfecte oplossing voor elke huis of kantoor.?

Air DAC uWireless System

De NuForce uTX zender wordt in de USB poort van uw computer/laptop gestoken en zal dan de digitale audio data versturen naar de Air DAC ontvanger.  De uTX heeft een draadloos bereik van ongeveer 15-30 meter.  De Air DAC ontvanger is vanaf nu beschikbaar voor ?169, De uTX zenders zijn beschikbaar voor ?79 per stuk. Een bundel met de ontvanger en zender kost ?199.

Air DAC iWireless System

De NuForce iTX Zender is een kleine dongle dat verbonden wordt met uw Apple product door middel van de 30-pin Dock-aansluiting. De dongle zal dan een signaal verzenden naar de Air DAC ontvanger.  De iTX heeft een draadloos bereik van 10-20 meter.  De Air DAC ontvanger is nu beschikbaar voor ?169. De iTX zenders zijn beschikbaar voor ? 99 per stuk en een bundel van ontvanger en een zender is er voor ? 229.

2 REACTIES