Home Geen categorie Eerste foto’s Sonus Faber Venere

Eerste foto’s Sonus Faber Venere

0
Eerste foto’s Sonus Faber Venere

NIEUWS – Durob Audio heeft weer wat meer informatie over de nieuwe Sonus Faber Venere. Een prachtige serie van het welbekende, Italiaanse merk Sonus Faber. Het betreft niet één luidspreker, maar een hele serie. Zes luidsprekers (drie moeten nog komen) staan op de webstie. We hebben nog geen prijzen gezien, maar het zal niet heel goedkoop worden, gokken we.

 

Hieronder het bericht van Durob:

Hier is de eerste foto van de lang verwachte nieuwe Sonus faber luidsprekers uit de VENERE serie. Adembenemend mooi, geweldig klinkend (zelf nog niet gehoord, maar dat is de boodschap van 2 bekende bronnen, die wij echt wel als referentie durven te nemen) en met een prijsstelling die zonder twijfel een mijlpaal in de HiFi-industrie betekent …

Kijk hier voor Informatie over de Sonus Faber Venere (PDF)

Nog wat meer informatie:

http://durobblog.com/2012/08/10/a-real-venere-good-morning/

http://durobblog.com/2012/08/10/a-real-venere-good-morning-part-two/