Home Geen categorie Giinii AudioBulb

Giinii AudioBulb

0
Giinii AudioBulb

NIEUWS – Geluid uit een lamp… wow. En nog draadloos ook! Dat klinkt fabelachtig, nietwaar? Giinii (Genie) heeft het gemaakt: de AudioBulb. Of Audiolamp dus… Twee keer 10 watt muziek en een 4 watt led-lampje. Geinig hoor!

Het geeft een heel andere dimensie van ceiling-luidsprekers. Of het een gelijkwaardige kwaliteit muziek levert, betwijfelen we, maar installatie is zo gepiept: kwestie van een lampje verwisselen! Letterlijk, want er zit gewoon een schroeffitting aan. De AudioBulb heeft verder een wifi-radio (33 meter bereik), een 10 watt versterker, speakertje en een led-lampje. Echt een geweldig idee! Wij zijn in ieder geval fan.

De twee bulbs maken contact met een docking station (uiteraard iPod / iPhone). Deze zendt dus de muziek naar de twee bulbs. De prijs van de hele kit? 300 dollar. Geen geld dus.