Home Geen categorie Philips introduceert Wireless Fildelio AW9000

Philips introduceert Wireless Fildelio AW9000

0
Philips introduceert Wireless Fildelio AW9000

NIEUWS – Wat een design… De nieuwe Wireless Fidelio AW9000 ziet er wat ons betreft adembenemend uit. Het is dan ook het nieuwe vlaggenschip van Philips. Tenminste: in de Wireless Fidelio-serie die het Hollandse bedrijf op de IFA heeft laten zien. 

Eenvoud is troef, moet Philips gedacht hebben. Waarom docken als het ook draadloos kan? Kortom: het systeem bestaat uit twee speakers, waarbij één draadloze receiver in zich heeft. Deze ontvangt het signaal van de smartphone of tablet via wifi. Deze ‘master’ speaker stuurt tevens het signaal naar de andere ‘slave’ speaker. Uiteraard hebben beide speakers een versterker die het tweeweg-systeem aanstuurt.

Behalve draadloos streamen, heeft de AW9000 ook een aantal ingangen: een Aux-in en een mp3-link socket. De Fidelio AW9000 is WPS-compatible, wat het koppelen met een draadloos netwerk gemakkelijker maakt. Tevens is er een ingang voor een ethernetkabel. Wel zo stabiel en nog gemakkelijker dan wifi.

Philips levert het AW9000-systeem met alle kabels. Er is ook een app beschikbaar voor het aansturen van het systeem: de Philips AirStudio.

De prijs van deze set weten we helaas nog niet.