Home Geen categorie Sonos Playbar nu beschikbaar

Sonos Playbar nu beschikbaar

0
Sonos Playbar nu beschikbaar

NIEUWS – De Sonos Playbar is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar bij de Sonos-dealers. De Playbar is Sonos laatste familielid en is bedoeld voor gebruik bij de tv. 

Wie het luisteren naar de Playbar bij dealers zat is, omdat hij er gewoon één mee naar huis wil nemen, kan nu naar de winkel. De Playbar is nu namelijk officieel te koop. De prijs voor deze 3.0-soundbar: 699 euro.

We hebben al eerder van Sonos een demo van de Sonos Playbar gehad. En die demo pakte vrij goed uit. We zijn niet snel enthousiast over een soundbar, maar Sonos heeft degelijk werk afgeleverd. Niet alleen klinkt de Playbar vrij goed, hij is ook nog eens uit te breiden met de Sonos Sub en Play:3 als achterkanalen. Daardoor ontstaat een complete bioscoop. Dat is niet alleen leuk, maar ook slim van Sonos.

De Sonos Playbar is te koop bij officiële Sonos-dealers.