Home Hi-Fi Advance Acoustic AIR 70

Advance Acoustic AIR 70

2
Advance Acoustic AIR 70

NIEUWS – Dat APT-X de nieuwe standaard is voor bluetooth blijkt wel uit onderstaand bericht. Net als Monster komt Advance Acoustic namelijk ook met een luidsprekerset die op deze wijze via bluetooth benaderbaar is.

Advance Acoustic weet zich met de AIR 70 ?Bluetooth? luidsprekers echter te onderscheiden door de APT-X ontvanger al ingebouwd mee te leveren met deze set. Het bereik gaat tot ongeveer 10 meter.

Lees hieronder het persbericht dat Servi-Q ons toestuurde:

Advance Acoustic AIR 70

Waarom Bluetooth

Steeds vaker wordt muziek opgeslagen op een smartphone, tablet, laptop, etc. Vrijwel alle moderne apparaten bieden de mogelijkheid om via een draadloze Bluetooth verbinding signalen te zenden. Wat is er dan mooier dan muziekbestanden op uw mobile device via Bluetooth naar uw luidsprekers te zenden en te bedienen vanuit een luie stoel. Dit kan met de AIR 70 actieve luidsprekerset doordat deze is voorzien van een ingebouwde Bluetooth aptX® ontvanger.

Wat is AptX®

AptX® is de nieuwe Bluetooth standaard die het mogelijk maakt muziek in CD kwaliteit over te dragen, dankzij een compressieverhouding van slechts 4:1. Zodoende kunnen muziekbestanden in FLAC, Apple Lossless of PCM vrijwel perfect worden weergegeven. MP3 en AAC bestanden worden, mits een lagere bitrate dan 350Kbits, in zijn geheel niet gecomprimeerd. Ook kunt u op de luidsprekerset een externe bron aansluiten via de Aux ingang (3,5mm jack of cinch L/R). Denk hierbij aan een MP3 speler, computer, voorversterker of D/A converter.

AIR 70 rechts-links

In de rechter luidspreker is de krachtige 2 x 50W versterker ingebouwd met de Airblue gecertificeerde aptX® ontvanger. De linker luidspreker kan hierop, door middel van een luidsprekerkabel, aangesloten worden. De Auto Power functie zorgt ervoor dat de versterker, na enkele minuten geen inkomend signaal te hebben ontvangen, in de standby modus gaat. Met een dynamisch bereik van 92dB, de 16-bits resolutie en de fraaie frequentiecurve tussen 10Hz en 22kHz biedt Bluetooth aptX® een zeer hoogwaardig signaal aan de luidsprekers. Door de hoogwaardige luidsprekerchassis en versterking zullen deze u op hun beurt niet teleurstellen. Het Bluetooth ontvangstbereik gaat tot ca. 10 meter.

Verkoopprijs ? 399,- per systeem/set. Meer informatie op www.servi-q.nl.

2 REACTIES