Home Hi-Fi Geneva Lab breder toegankelijk dankzij BlueTooth

Geneva Lab breder toegankelijk dankzij BlueTooth

2
Geneva Lab breder toegankelijk dankzij BlueTooth

Met het uitbrengen van de iPhone 5 heeft Apple gebroken met de tot nu toe vertrouwde (dock)connector. En dat zorgt voor de nodige hoofdbrekens. De kleinere connector past namelijk niet meer op reeds bestaande docking systemen. Dat is op zijn zachtst gezegd niet handig.

Geneva Sound System Model L

Gaat niet passen…

Ook bij het merk Geneva, bekend van hun stijlvolle Sound Systems, stuitte men op dit probleem. En hoewel het vertrouwde Apple docking station de ideale oplossing blijft voor de miljoenen aan eerdere generaties – iPod Classic, Nano, Shuffle en iPhone – zijn gebruikers van de nieuwste generatie iDevices genoodzaakt een andere oplossing te zoeken. Hiermee krijgt de Apple iPhone 5 een plaatsje naast de iPad (te breed), Galaxy Tab en andere smartphones, tablets en mp3 spelers die dankzij een afwijkende connector of fysieke afmeting niet in het standaard Apple dock passen.

Blauwe tand

Gelukkig is er een oplossing voorhanden. Vrijwel alle smartphones, tablets en mp3 spelers zijn namelijk uitgerust met BlueTooth. En om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen de smartphone en het muzieksysteem, dient ook laatstgenoemde uitgerust te zijn met een BlueTooth ontvanger. De gezamenlijke Geneva distributeurs, hebben om de Geneva Audio modellen toegankelijk te maken, een oplossing gevonden in een BlueTooth ontvanger die op het standaard dock geplaatst kan worden zonder extra kabels. Plaats eenvoudig de ontvanger in het dockingstation, koppel deze via BlueTooth en geniet van je muziek vanaf alle gangbare BlueTooth tablets en smartphones, inclusief de nieuwe iPhone 5.

Deze BlueTooth ontvanger wordt geleverd bij aankoop van een Geneva Model M-Touch, M, L of XL voor een verkoop adviesprijs van ? 49,=. Raadpleeg voor meer informatie Geneva-importeur Audiac.

2 REACTIES

  • Dag Marion,
   Dat gaat – als het goed is – vrij eenvoudig door op de iPad te kiezen voor ‘Instellingen’.
   Vervolgens kies je aan de linkerzijde voor ‘Bluetooth’.
   Rechts verschijnt nu het Bluetooth-overzicht.
   Schakel – indien nodig – met het schuifje Bluetooth in.
   De omgeving wordt gescand op beschikbare Bluetooth ‘APPARATEN’.
   Wanneer de WaveJamr gevonden wordt kun je ‘m koppelen door deze ‘aan te vinken’.