Home Hi-Fi Linn Sneaky komt in DSM-variant

Linn Sneaky komt in DSM-variant

0
Linn Sneaky komt in DSM-variant

NIEUWS – Goed nieuws voor wie een alles-in-één oplossing zoekt voor digitale distributie van muziek én beeld. De Sneaky komt nu ook in DSM-variant. Wat betekent dat het een complete digitale hub wordt. 

Linn Sneaky DSM achterkantKent u de Klimax, Magik en Akurate nog? Weet u nog dat er hdmi- en digitale inputs op kwamen? Toen waren het ineens DSM’s… dat is nu ook gebeurt met de Sneaky. De kleine, schattige high-res streamer met miniversterker van Linn.

De nieuwe Sneaky DSM heeft dus, afgezien van de lan-aansluiting om de speler in het netwerk op te nemen, drie hdmi-inputs, een coaxiale input, optische input en zelfs een analoge input meegekregen. Verder zit er een analoge uitgang op en luidspreker-outputs.

De versterker levert 33 watt in 4 Ohm, wat natuurlijk erg weinig is. Wellicht geschikt voor wat in-ceiling of in-wall luidsprekers die voor achtergrondmuziek bedoeld zijn.

Wij vinden de Sneaky echter bijzonder interessant vanwege de prijs- 2000 euro – en het feit dat het apparaat, afgezien van high-res 24 bit / 192 kHz streaming ook volledig AirPlay compatible is. En naast gewone internet-raidio ook de geinige SongCast ondersteunt. Wat het mogelijk maakt om alles vanaf de pc naar de Linn Sneaky te sturen. Denk aan Spotify, Youtube, films, games, et cetera.