Home Hi-Fi Netflix voor 1 oktober in Nederland

Netflix voor 1 oktober in Nederland

0

Netflix komt nog dit kwartaal naar Nederland, dus uiterlijk in september. Dat blijkt uit een brief van het Amerikaanse bedrijf aan investeerders, die op het internet is geplaatst.

Netflix logoEerder werd aangekondigd dat de streamingdienst voor het einde van 2013 in Nederland zou worden gelanceerd.

Met meer dan 36 miljoen abonnees in veertig landen is Netflix de grootste aanbieder van internettelevisie ter wereld, goed voor ruim een miljard uur tv en film per maand. Zodra Netflix beschikbaar is in Nederland, kunnen Nederlandse gebruikers van breedbandinternet zich op de dienst abonneren. Ze hebben dan altijd en overal toegang tot films en tv-series uit Hollywood, Nederland en de rest van de wereld op hun tv, tablet, telefoon of (game)computer.