Home Hi-Fi Accessoires Chord Company Epic Power Cable

Chord Company Epic Power Cable

0
Chord Company Epic Power Cable
De Chord Company Epic Power Cable

Een audiofiele voedingskabel zoals de Chord Company Epic Power Cable is een van die onderdelen waarmee u een hifi-set kunt finetunen.

De nieuwe Chord Company Epic Power Cable maakt gebruik van het huiseigen ARAY-systeem. Hiermee wordt de kabel mechanisch afgestemd, zo legt de fabrikant uit. Prettig is verder dat u levenslange garantie op het netsnoer krijgt. De kabel wordt met de hand gefabriceerd. Dat gebeurt in Wiltshire, wat dan weer vlak naast het welbekende Stonehenge – u weet wel, van die stenenkring – ligt. Als geleiders is voor puur koper gekozen, inclusief dat genoemde ARAY. In- en extern wordt PVC als isolatie gebruikt.

Op aanvraag

Chord Company heeft de nieuwe voedingskabel ook nog voorzien van een dubbellaagse combinatie van vlechtwerk en folie. Dat moet de strijd aangaan met HF-straling. Kies uit lengten van 1, 1.5, 2 en 3 meter kabellengte. Mocht u een andere lengte of andere dan standaard pluggen willen: kan allemaal op aanvraag. De 1 meter-versie kost £500, elke meter extra £250.