Home Hi-Fi Michael Fidler presenteert MC PRO

Michael Fidler presenteert MC PRO

0
Michael Fidler presenteert MC PRO

De MC PRO by Michael Fidler is een crossfeed MC phono voorversterker, handgemaakt in het Britse Kent.

Als u zoekende bent naar een redelijk betaalbare phono-voorversterker voor MC-elelementen, dan zit u wellicht goed met de MC Pro van Michael Fidler. Het betreft hier een handgebouwd exemplaar met een hybride opzet. Waarbij we met hybride deze keer een mix tussen discrete transistoren en een (servo gestabiliseerd) opamp-IC bedoelen. Doordat nauwkeurige voor telecom-toepassingen bedoelde polystyreen condensatoren gebruikt zijn, wordt een RIAA-nauwkeurigheid behaald van 0,1 dB. Verder is voorzien in een subsonisch filter dat de ergste door vinyl standaard gegenereerde infrasone storingen effectief moet verzwakken. Daarmee voorkomt u instabiliteit en overbelasting van versterkers en speakers.

Verder is voorzien in een stereo/mono-schakelaar om ook mono-vinyl optimaal ten gehore te brengen. De meegeleverde voeding is lineair opgebouwd.

De MC Pro by Michael Fidler is per direct verkrijgbaar, voor een bedrag van €750.

×