Home Hi-Fi Woon unieke presentatie van de Grimm MU2 – PMC Fenestria en Halcro Eclipse bij

Woon unieke presentatie van de Grimm MU2 – PMC Fenestria en Halcro Eclipse bij

0
Woon unieke presentatie van de Grimm MU2 – PMC Fenestria en Halcro Eclipse bij

U kunt op 15 juli een bijzondere, door importeur Terrason Audio opgezette luistersessie, in de Artone Studio in Haarlem bijwonen. In de hoofdrollen zijn een Grimm Mu2, een set PCM Fenestria en een duo Halcro Elipse.

De in de intro genoemde set wordt opgesteld in de Artone Studio. Mocht deze hele setting u bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Alpha Audio heeft er namelijk zelf diverse live streams gehouden én was zelf aanwezig bij een soortgelijke sessie. Het verslag is hier te lezen.

Zélf ervaren!

Het was een hele hoop luisterplezier dat daar werd beleefd. En we geven u de mogelijkheid om dat alles zelf eens te ervaren!

Op zaterdag 15 juli krijgen 20 lezers van Alpha Audio de kans om de dan geplande sessie bij te wonen. Maak kennis met de bijzondere studio, waarin u bijvoorbeeld honderd procent analoge mengtafels, originele snijmachines en nog veel meer aantreft. De kwaliteit van de apparatuur en de kennis van de technici is fenomenaal en een reden dat hier bijvoorbeeld de welbekende 2-meter sessies worden opgenomen.

Leer op de 15de alles over het maken, opnemen én weergeven van muziek. Inschrijven kan via het contactformulier. En dan hopen dat u tot een van de uitverkorenen behoort!

×