Home Hi-Fi Accessoires Audes Power Conditioner in wit

Audes Power Conditioner in wit

0
Audes Power Conditioner in wit

De Audes Power Conditioner (feitelijk zijn er meerdere varianten) is nu ook in wit leverbaar. En feitelijk op aanvraag in alle beschikbare RAL-kleuren.

De tijdens dat een product alleen in zwart leverbaar was, liggen lang achter ons. Dat het ook in wit zien we aan de Audes Power Conditioner in die kleur. U betaalt er niks extra’s voor, dus dat scheelt alvast. Maar wat wellicht veel interessanter is, is dat u naar wens elke andere kleur uit het RAL-spectrum kunt kiezen! Afhankelijk van de gekozen kleur hangt daar dan wel een specifiek prijskaartje aan, voorafgaand aan de bestelling dus even goed checken. #opinie-alert: Maar eerlijk is eerlijk: wat ons betreft zouden veel meer fabrikanten deze optie aan mogen bieden. Want daarmee zou je dan een complete set samen kunnen stellen in de kleur die je wilt. Desnoods in knalroze.

DC-filter

De Audes Power Conditioner beschikt over een ingebouwd DC-filter. Dat moet voor een neutrale weergave aan geluid op aangesloten apparatuur garant staan. Het maakt daarbij volgens de fabrikant niks uit of het een halfgeleider- of buizenapparaat betreft dat u gebruikt. Waarbij – nog altijd volgens Audes – geldt dat het filter bijzonder goede resultaten moet geven in combinatie met eindversterkers. Stroompieken die een verbruiker af en toe vraagt zijn dankzij de geringe uitgangsimpedantie prima te verwerken, zo wordt beloofd.