Home Hi-Fi High End Wenen staat op springen

High End Wenen staat op springen

0
High End Wenen staat op springen

Komend weekend 18 en 19 november wordt de High End Wenen georganiseerd. Mocht u toevallig in de buurt zijn: sla uw slag.

Dat niet iedereen tijd heeft om in mei de High End München bij te wonen, snapt de organisatie ervan steeds beter. Bovendien is de Zuid-Duitse stad voor een deel van de Europeanen soms ook net een brug te ver. Vandaar dat er alweer een tijdje ‘aanpalende’ High End’s worden georganiseerd. Niet zo mega als in München, maar zeker ruim bemeten! In het komend weekend van 18 en 19 november staat de High End Wenen op het programma. U kunt er tal van merken verwachten, workshops en meer. Hoofdtelefoonliefhebbers komen zeker ook aan hun trekken, voor hen is er de aparte afdeling World of Headphones.

De High End Wenen wordt gehouden in het Austria Center Vienna, op het Bruno-Kreitz-Platz 1 in Wenen dus.