Home Hi-Fi Complete systemen WiiM Amp streamende versterker

WiiM Amp streamende versterker

0
WiiM Amp streamende versterker

De nieuwe WiiM Amp is een alles-in-één oplossing voor uw hifi-benodigdheden. Tenminste, als u een moderne audiofiel bent die voornamelijk naar streams luistert.

Het overgrote deel van de muziekliefhebbers luistert tegenwoordig naar streams. Of desnoods naar een op de NAS opgebouwde hires-muziekverzameling. Voor die gebruikers kan de WiiM Amp best van pas komen. Zeker als u zoekende bent naar iets wat niet veel ruimte inneemt. De WiiM Amp is een streamer-versterker in één. Verbindt het apparaat aan de ene kant met een (thuis)netwerk en aan de andere kant met een setje speakers. Daarna kan de luisterpret beginnen. De bekende streamingdiensten als Tidal, Qobuz, Spotify connect en vele anderen worden ondersteund. Ook streamen via DLNA vanaf de NAS is geen enkel probleem. De Amp beschikt over een klasse D eindversterker die maximaal 60 Watt per kanaal in 8 Ohm kan leveren, of 120 Watt in 4 Ohm. In totaal kunt u desgewenst vier speakers (in stereo-modus nog altijd) aansluiten.

Aanspreekbare afstandsbediening

De DAC in de WiiM Amp is een ESS 32 bit HyperStream-exemplaar, waarbij de maximale samplerate 192 kHz bedraagt. Voor de liefhebbers is voorzien in een parametrische equalizer en een 10-bands grafische equalizer. Wat ingangen betreft hebt u – naast vanzelfsprekend wifi en ethernet – de beschikking over RCA analoog, digitaal optisch en HDMI ARC. Aardig is de meegeleverde Voice Remote Controller.

Blijft over de verrassend prettige prijs van de WiiM Amp: €349.