Home Hi-Fi CES 2024 komt eraan!

CES 2024 komt eraan!

0
CES 2024 komt eraan!

Dé grote consumentenelektronicashow in de Westerse wereld is natuurlijk de aloude CES. CES 2024 wordt gehouden van 9 tot en met 12 januari.

Goed, of de CES nog dezelfde grandeur en allure heeft van een paar decennia terug laten we wijselijk in het midden. De tijden zijn veranderd. Het is niet meer zo dat hoofdredacteuren van toonaangevende tijdschriften van over de hele wereld al sigaren rokend nog naar Las Vegas afreizen. Dat is vrij zinloos, want al het nieuws wordt tegenwoordig rechtstreeks door fabrikanten verspreid via internet. Inclusief fotomateriaal in hoge kwaliteit. En los van die officiële bronnen lekt er vaak al van alles voor de CES uit. Maar als u van de oude stempel bent of toevallig in de buurt bent of woont: laat u vooral niet weerhouden om een kijkje te nemen op CES 2024. Want zelf ervaren van al het nieuwe moois heeft vanzelfsprekend ook wel wat. Meer informatie over het evenement vindt u op de bijbehorende website.