Home Hi-Fi Savoir beds Seventy-Five: muzikaal dromenland

Savoir beds Seventy-Five: muzikaal dromenland

1
Savoir beds Seventy-Five: muzikaal dromenland

Mocht u uw dromen op willen fleuren met een deuntje high-end-muziek, dan kan dat met de Savoir Beds Seventy-Five.

Een high-end muzikaal bed, waarom ook niet. De Savoir Beds Seventy-Five is ontstaan uit een toch wel bijzondere samenwerking tussen beddenfabrikant Savoir beds en luidsprekerfabrikant KEF. De naam Seventy-Five is trouwens afgeleid van het aantal beats per minuut dat als rustgevend bekend staat, 75 dus. Het bed zelf is gemaakt van donkergeleurd Amerikaans walnotenhout. De achterwand bestaat uit 10 handbeklede panelen. In twee daarvan zijn aluminium KEF-speakers verwerkt. Om het laag wat kracht bij te zetten zijn in de basis van het bed acht subwoofers ingebouwd.

Laadpoorten

Praktisch zijn de ergonomisch geplaatste zijplankjes, waarin laadpoorten voor bijvoorbeeld uw smartphone zijn ingebouwd. De prijs van het bed is – zoals het bij dit soort ultieme luxeproducten betaamt – alleen op aanvraag beschikbaar.

1 REACTIE