Aelivé viert vijftigjarig bestaan Linn

0
Aelivé viert vijftigjarig bestaan Linn

Linn bestaat vijftig jaar en dat is aanleiding voor een mooi Linn-event bij Aelivé. In een tijd waarin vinyl populairder is dan ooit een walhalla voor platenliefhebbers!

Aelivé is onlangs verhuisd naar een nieuwe stek. Het unieke concept van de zaak is echter gebleven: de showroom wordt gedeeld met een een meubelzaak. En dat maakt realistische opstellingen mogelijk van hifi-apparatuur. Kunt u in één oogopslag zien hoe een set ‘staat’ in een ‘echte’ huiskamer, bijvoorbeeld. Goed, terug naar het vijftigjarig bestaan van Linn. Vanaf 18 t/m 20 januari organiseert Aelivé een 50 jaar Linn event. ‘Tijdens dit evenement presenteert Aelivé diverse noviteiten, zoals Linns beste geluid ooit met het spectaculaire Linn Klimax 360 systeem, de ultieme upgrade met de Utopik voeding en de Linn Sondek LP1250th anniversary platenspeler met de nieuwe Bedrok™ plint technology (en nog veel meer)!’, zo lezen we in de aankondiging.

Gordon Inch

Op 18 januari is er van 19.00 tot 21.00 uur een exclusieve luistersessie, met als special guest Gordon Inch, van Linn. Aanmelden voor deze avond kan via de website van Aelivé. We lezen verder: ‘Vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari nodigen we iedereen uit langs te komen op de reguliere winkelopeningstijden voor het beluisteren van het Klimax 360 systeem en de LP12 platenspeler. De vertegenwoordiger van Linn zal op de vrijdag aanwezig zijn voor demonstraties en het beantwoorden van al uw vragen’.

×