Home Hi-Fi Brian Eno ‘kunstzinnige’ platenspeler

Brian Eno ‘kunstzinnige’ platenspeler

0
Brian Eno ‘kunstzinnige’ platenspeler

Brian Eno heeft de Turntable II uitgebracht, een platenspeler waarvan de kleuren continu veranderen dankzij ingebouwde LED-verlichting.

Het basismateriaal van de Brian Eno Turntable II is melkkleurig acryl met daarin verstopt van kleur veranderende LED-verlichting. Vooraf geprogrammeerd, dus u hoeft er niets ingewikkelds voor te doen om te genieten van continu veranderende kleuren. Volgens de maker ontstaat hierdoor een verleidelijk geheel dat niet misstaat als kunstwerk in de huiskamer. Zelfs als u er geen plaat op legt. Wat verkrijgbaarheid betreft is er wel een praktisch probleempje. De speler is alleen verkrijgbaar bij de Londense Paul Stolper Gallery, online of persoonlijk afhalen. En dat op 13 februari vanaf 16.00 uur lokale tijd. De standaardprijs bedraagt £20.000 ex BTW, waarbij geldt dat de prijs oploopt naarmate er meer spelers verkocht worden.