Home Hi-Fi Dali Epikore 11 demo bij Overgaauw Leiden

Dali Epikore 11 demo bij Overgaauw Leiden

0
Dali Epikore 11 demo bij Overgaauw Leiden

De Leidense hifi-zaak Overgaauw krijgt vandaag de Dali Epikore 11 binnen en op donderdag 8 februari kunt u komen luisteren!

Eerder schreven we al over de Dali Epikore 11 speaker. U kunt dit wondertje van techniek nu – als u het wilt – zelf gaan beluisteren, bij Hifi Overgaauw in Leiden: ‘Aanstaande dinsdag verwachten wij deze speaker binnen ons bedrijf, zodat deze hoge luxueuze speakers het centrum kunnen vormen voor een mooie demonstratie avond op 8 februari om 19.00. Chris van DALI zal deze demonstratie samen met ons verzorgen. De inloop is op de Breestraat 148 en we starten de demo om 19.15. De hele week zijn deze speakers overigens boekbaar voor prive sessies’. Verder laat het bedrijf weten dat de Epikore 11 wordt aangesloten op de de McIntosh C53 en de McIntosh MA-462 in hun High End ruimte.

Kortom: op naar de demo-avond, of een privé-luistersessie inplannen en genieten van het moois dat de Dali Epikore 11 te bieden heeft. Meer informatie over het event vindt u op deze pagina.