Home Hi-Fi A2D2 phono-streamer

A2D2 phono-streamer

0
A2D2 phono-streamer

Met de A2D2 haalt u een bescheiden (qua afmetingen) apparaatje in huis waarmee u uw platenspeler streamt naar draadloze speakers.

Het grote nadeel van de meeste meer bejaarde platenspelers is, dat ze gemaakt zijn om op een traditionele (voor)versterker en aanpalende hifi-hardware aan te sluiten. Voor kleiner behuisden of een ieder met moderne draadloze speakers in huis niet echt handig. Maar om nou die oude platenspeler maar stof te laten vangen in een tijd dat er een bescheiden opleving van vinyl gaande is? Precies dat bedachten de makers van de A2D2 ook. En het resulterende en bescheiden van afmetingen zijnde apparaatje maakt het mogelijk weer plaatjes te draaien zonder ingewikkeld gedoe.

Breed compatibel

Inwendig treft u een phono-voorversterker aan waarop u uw platenspeler aansluit. Vervolgens koppelt u de A2D2 draadloos aan welke smart speaker dan ook. Het geheel is compatibel met Sonos, AirPlay, HEOS en Chromecast. De verbinding vindt plaats via wifi of – als u toch liever een kabel gebruikt – ethernet. Al met al een handige, betaalbare manier om retro-platenspelers van weleer – na eventueel een opknapbeurt – nieuw leven in te blazen!

Voor de A2D2 hoeft u niet heel diep in de buidel te tasten, u betaalt er namelijk maar €177,77 voor.

×