Home Home Cinema - Custom Install Triangle EMT7 inbouwluidspreker

Triangle EMT7 inbouwluidspreker

0
Triangle EMT7 inbouwluidspreker

Triangle heeft een nieuwe inbouwspeaker in het assortiment. De EMT7 is speciaal voor snelle en discrete inbouw ontworpen.

Het Franse luidsprekermerk Triangle richt zich met de nieuwe ‘Secret’ EMT7 op zowel privé- als zakelijke klanten. Volgens de fabrikant beschikt de speaker over een ‘groots’ geluid, en is daarmee geschikt voor zowel woningen alsook restaurants, bars en andere commerciële ruimten. De nieuwe Triangle is dankzij ‘Easy Mounting in-ceiling speaker’-techniek makkelijk in te bouwen, zo wordt beloofd. De EMT7 kan in 12 tot 25 mm dikke wanden ingebouwd worden.

Handig voor Dolby Atmos

Alleraardigst is de magnetische en ultradunne grille, waarmee u de speaker onzichtbaar weg kunt werken. Bedenk daarbij dat dit front ook geverfd mag worden, zodat u een echt naadloos weggewerkt geheel kunt realiseren. Het frequentiebereik van de Triangle EMT7 loopt van 55 Hz tot 20 kHz. En daarmee moet de luidspreker volgens de Fransen ook geschikt zijn voor inzet in een home cinema-systeem. Denk daarbij aan Dolby Atmos. De EMT7 bestaat uit een 170 mm polypropyleen midden-laag driver en een 25 mm tweeter. De impedantie bedraagt 6,9 Ohm en u kunt hem aansturen met een vermogen van maximaal 140 Watt. Tot slot weegt de EMT7 3,5 kilo. De prijs van de nieuweling valt alleszins mee met een bedrag van €169 ‘t stuk.