Home Muziek Live Finale Goodmesh Concours op 27 november

Live Finale Goodmesh Concours op 27 november

0
Live Finale Goodmesh Concours op 27 november

Op maandag 27 november vindt in het Amsterdamse Concertgebouw de finale van het Goodmesh Concours plaats.

Het Goodmesh Concours is – in eigen woorden – de eerste multidisciplinaire kunstcompetitie in z’n soort. Waarbij de deelnemers hun muzikale kwaliteiten met een andere kunstvorm dienen te combineren. Dat levert vanzelfsprekend bijzonder interessante optredens op. Dit jaar wordt de finale op 27 november gehouden in het Amsterdamse Concertgebouw. Aardig detail is, dat het op die avond ook volle maan is. En ‘dus’ staat er voor bezoekers van het evenement een telescoop opgesteld, gerealiseerd door het Anton Pannekoek Instituut voor Astronomie. Vooropgesteld dat het helder is, kunt u hiermee live de volle maan aanschouwen en van dichterbij bekijken.

Amber Kortzorg

De finale van het Goodmesh Concours wordt gepresenteerd door Amber Kortzorg. Zij is volgens de organisatie ‘een getalenteerde journalist, programmamaker en tv-presentatrice, en staat bekend om haar charismatische presentatiestijl. Ze brengt niet alleen televisie-ervaring, maar ook wetenschappelijke kennis naar het podium, wat haar de perfecte keuze maakt om ons door de Live Finale van het Goodmesh Concours 2023 te leiden. Amber’s warme en dynamische persoonlijkheid voegt nog een extra dosis charme toe aan een al veelbelovende avond’. Waarvan akte. Kaarten bestelt u trouwens alhier!