Home Personal Audio Hoofdtelefoonversterkers SPL Phonitor 3: alles in één voor hoofdtelefoons

SPL Phonitor 3: alles in één voor hoofdtelefoons

0
SPL Phonitor 3: alles in één voor hoofdtelefoons

De SPL Phonitor 3 DAC/voorversterker/hoofdtelefoonversterker is een soort van alles-in-één-apparaat voor (met name) hoofdtelefoongebruikers.

De Phonitor 3 van SPL beschikt over een volgens de fabrikant ‘ultieme hoofdtelefoonversterker en monitor-controller ofwel voorversterker’ die gebruik maken van 120 Volt-technologie. Voor de liefhebbers ervan staat de Phonitor Matrix klaar, die voor ruimtelijk geluid moet realiseren. Kloppend hart wordt gevormd door de eveneens ingebouwde DAC, met een maximale PCM-kwaliteit van tot en met 768 kHz / 32 bit, terwijl tevens DSD tot en met DSD256 ondersteund wordt. Behalve voor hoofdtelefoonliefhebbers lijkt de Phonitor 3 ook bij uitstek geschikt voor muziek- en geluidsproductie, al dan niet in combinbatie met een DAW. Qua ingangen kan gekozen worden uit USB, AES/EBU en S/PDIF. Het apparaat kost €2599 en is per direct leverbaar.

×