Home Personal Audio Hoofdtelefoons Cleer Audio Arc II: bedienen met hoofdbewegingen

Cleer Audio Arc II: bedienen met hoofdbewegingen

0
Cleer Audio Arc II: bedienen met hoofdbewegingen

Cleer Audio heeft een nieuwe in-ear speciaal voor ‘runners’ ontwikkeld, wat duidelijk te merken is aan de opzet en features.

Wat ten eerste opvalt aan de nieuwe Cleer Audio Arc II in-ears is, dat ze eigenlijk niet echt in het oor zitten. In plaats daarvan stralen ze het geluid de gehoorgang in. Heeft als groot voordeel dat u de omgeving ook blijft horen, wat bij straatsporten de veiligheid zonder meer ten goed komt. Volgens de fabrikant is het veiligheidsaspect ook meteen de reden dat er géén ANC aanwezig is. Wel is gedacht aan handige oorhaakjes zodat de dopjes niet snel uit een oor zullen schieten.

Hoofdbewegingen

Interessant is verder, dat de Arc II via Bluetooth de aptX Adaptive-codec ondersteunt. Dat moet leiden tot een mooie geluidskwaliteit, mits de bron deze codec eveneens ondersteunt. De meest in het oog springende feature die Cleer Audio heeft bedacht, is de bediening via hoofdbewegingen. Daarmee houdt u tijdens het sporten altijd uw handen vrij, zo is de redenering.

De Cleer Audio is per direct verkrijgbaar in de kleuren rood of zwart, voor een bedrag van $189.