Home Personal Audio Apple bevestigt event op 12 september

Apple bevestigt event op 12 september

0
Apple bevestigt event op 12 september

Fans van Apple kunnen hun agenda voor 12 september vast leegmaken voor een paar uur i-vertier in de vorm van het dan geplande jaarlijkse event.

Jaarlijks worden na de zomer de nieuwe modellen iPhones gepresenteerd op een groots event van Apple. Dit jaar organiseert de fabrikant dat op op 12 september. Wat daar in ieder geval gepresenteerd gaat worden zijn nieuwe iPhones. Dit jaar naar verwachting voorzien van een door de EU verplichte USB-C-connector. Daarnaast worden – volgens de geruchten – ook onder meer nieuwe in-ears verwacht.

Koffiedik

Wat er verder nog op stapel staat tijdens het event is koffiedik kijken. An sich zou het bijvoorbeeld wel tijd zijn voor een nieuwe iMac. De huidige generatie daarvan draait alweer een tijdje mee en is nog altijd voorzien van de M1, Apple’s eerste generatie in eigen huis ontwikkelde SoC. Tegelijkertijd geldt dat er ook nog geen M3 is, en die verwachten we dit jaar ook niet meer. Maar helemaal zeker weten doe je dat nooit bij Apple. De M2 stamt immers alweer uit juni vorig jaar en ooit was er het idee om jaarlijks een nieuwe versie van de chip uit te brengen. We gaan het allemaal zien dus!