Home Personal Audio Huawei FreeBuds Pro 3 in-ears

Huawei FreeBuds Pro 3 in-ears

0
Huawei FreeBuds Pro 3 in-ears

De nieuwe Huawei FreeBuds Pro 3 zijn behoorlijk betaalbaar, de vele features die ze aan boord hebben in achtnemend.

De Huawei FreeBuds Pro 3 in-ears zijn echt draadloos. Via Bluetooth wordt onder meer de codec LDAC ondersteund. Wat de dopjes bijzonder maakt is ‘triple adaptive EQ’. Hiermee worden continu volume, de vorm van uw gehoorkanaal (kan blijkbaar veranderen nu en dan) en draagstatus in de gaten houdt. En al even continu het volume en equalizer aanpast aan de omstandigheden. Bijna vanzelfsprekend in deze prijsklasse is de aanwezigheid van ANC, houd lawaai buiten de deur!

ANC

Wat batterijduur betreft draaien de dopjes 6,5 uur op een volle lading zónder dat ANC is ingeschakeld. Zet u ANC aan, dan loopt de speeltijd terug naar 4,5 uur. Mocht dat niet genoeg blijken om uw dag stopcontactloos door te komen, dan is er nog de meegeleverde laadcase die uw off-grid avonturen op kan krikken tot 31 uur. Verder geldt dat de Huawei FreeBuds Pro 3 over Bluetooth Multipoint beschikken, waarmee u twee bronnen tegelijk kunt koppelen. Last but not least zijn de dopjes ook IP54 water- en stofbestendig. Wat ze ideaal maakt voor bijvoorbeeld (buiten)sporten.

De FreeBuds Pro 3 kosten $180, waarbij u kunt kiezen uit de kleuren groen, Silver Frost en Ceramic Heart.