Home Personal Audio Hoofdtelefoons Sennheiser ACCENTUM Plus hoofdtelefoon

Sennheiser ACCENTUM Plus hoofdtelefoon

0
Sennheiser ACCENTUM Plus hoofdtelefoon

De nieuwe Sennheiser ACCENTUM Plus borduurt voort op het succes van de MOMENTUM 4, maar dan wel met een net iets prettiger prijskaartje.

Vanuit vogelvlucht bezien lijkt de nieuwe Sennheiser ACCENTUM Plus een kopie van de MOMENTUM 4. En ook de mogelijkheden van deze hoofdtelefoon zijn zeer vergelijkbaar. Zo is voorzien in ANC en een stevige accucapaciteit die 50 uur speeltijd op een volle lading levert. Even tien minuten bijtanken levert alweer 5 uur extra luistertijd op. Overigens is de batterijcapaciteit van hoofdtelefoons ook om andere redenen van belang. Hier geldt namelijk dat hoe hoger de capaciteit, hoe minder vaak er bijgeladen moet worden. En dat zorgt voor een beduidend langere levensduur van de accu en dus de hoofdtelefoon in z’n geheel. Verdere bekende features die van de MOMENTUM 4 zijn overgenomen: aanraak-oorschelp voor eenvoudige bediening, Bluetooth 5.2 met ondersteuning van alle bekende codecs plus de optie om via USB-C en ingebouwde DAC te luisteren.

Natuurlijk zijn er ook verschillen met de MOMENTUM 4. Zo zijn de drivers van de Sennheiser ACCENTUM Plus met 37 mm kleiner. Ook die genoemde batterijcapaciteit is net een tikkie minder, 60 uur versus 50 uur. Staat tegenover het lagere prijskaartje van €229,90, waarbij u kunt kiezen uit een witte of zwarte variant.

×