Home Personal Audio Tivoli PAL+ radio met Bluetooth

Tivoli PAL+ radio met Bluetooth

0
Tivoli PAL+ radio met Bluetooth

De nieuwe Tivoli PAL+ radio voelt zich dankzij z’n weerbestendigheid ook prima thuis in de tuin of desnoods het strand.

Het wordt een lange sportzomer, waarvan de aftrap inmiddels geweest is met de aanvang van het EK. Wilt u alles ook in de tuin of op bijvoorbeeld de camping ook nog een beetje kunnen volgen, dan is een klassieke radio best praktisch. En die rol kan de nieuwe Tivoli PAL+ radio prima vervullen. Hij beschikt over zowel een DAB+ als FM-tuner. Daarnaast is een Bluetooth-ontvanger ingebouwd, wat betekent dat u alle kanten met het toestel op kunt. Praktisch is de ingebouwde accu goed voor 12 speeltijd in volgehouden toestand. Zoals beloofd is de radio waterbestendig en deert een spat water ‘m dus niet.

Externe apparaten als bijvoorbeeld uw smartphone koppelt u draadloos via Bluetooth. Of desnoods via de aloude kabel via de daarvoor bestemde 3,5 mm lijningang. Tot slot is een hoofdtelefoonaansluiting beschikbaar zodat u ook kunt luisteren zonder de rest van de buurt mee te laten genieten. De Tivoli PAL+ is per direct leverbaar in de kleuren blauw, rood, geel, roze, wit en chroom voor een bedrag van €249.

×