Home Streaming Audio Computer Hardware Google Pixel Tablet met extraatje

Google Pixel Tablet met extraatje

0
Google Pixel Tablet met extraatje

Er staat een Google Pixel tablet op springen, zoals het er nu naar uitziet wordt hij in 2023 gelanceerd, vanzelfsprekend draaiend op Android.

Wat de komende Google Pixel Tablet onder andere interessant maakt, is het feit dat Google hierin z’n in eigen huis ontworpen Tensor G2 SoC als basis gebruikt. Voor de rest is het qua uiterlijk een standaard tablet, waarmee je natuurlijk ook niet zo heel veel gekke uitspattingen kunt maken. Dankzij ondersteuning voor een pen en split-screen-mogelijkheid moet iedereen – qua gebruikersscenario – tevree gesteld worden. Dat ‘extraatje’ uit de titel bestaat uit ‘t feit dat de Pixel Tablet magnetisch op een speaker geklikt kan worden. Zodra dat gebeurd is, wordt het een smart display. U kunt het dan inzetten als bijvoorbeeld een slim fotolijstje, maar u kunt er ook een film mee kijken terwijl de tablet geladen wordt op de speaker. Verdere details ontbreken nog. Geen iPad-killer gokken we, maar wel iets voor een ieder die per se een Android-tablet wil.

×