Home Streaming Audio Spotify verhoogt prijzen weer

Spotify verhoogt prijzen weer

0
Spotify verhoogt prijzen weer

Vooralsnog gebeurt het alleen in de VS, maar ongetwijfeld zal het elders ook gaan komen: wéér een prijsverhoging bij Spotify.

Met opnieuw een prijsverhoging – vooralsnog alleen in de VS – is Spotify zo ongeveer de duurste muziekstreamingdienst. En dat, terwijl de concurrentie als bijvoorbeeld Apple Music en Tidal lossless streaming aanbieden in een veel hogere geluidskwaliteit. En dus inmiddels tegen een lagere prijs. Dé grote vraag de komende tijd gaat dan ook worden hoe lang klanten nog trouw blijven aan het steeds maar duurder wordende Spotify. Vanaf juli betalen Amerikanen $12 per maand, Duo kost vanaf dan $ 17 en Family maar liefst $20 per maand. Wel krijgt u bij Spotify 15 uur per maand aan audioboeken bij het abonnement. Maar om heel eerlijk te zijn: dat is niet waarom je voor een muziekstreamingdienst kiest. Zeker niet als de kosten daarvan maar op blijven lopen door ‘gimmicks’ die u verplicht eveneens af moet nemen.

×