Home Winkels Musicom dealer van Audia Flight

Musicom dealer van Audia Flight

2
Musicom dealer van Audia Flight

Het Groningse Musicom mag zich voortaan dealer van het Italiaanse merk Audio Flight noemen, een mooie aanwinst voor het noorden van ‘t land.

We laten de kersverse dealer van Audio Flight voor het gemak zelf even aan het woord: ‘Musicom is dealer geworden van het schitterende Italiaanse Audia Flight. De zaak is gevestigd in Groningen en richt zich buiten de meer bekende merken ook op bijzondere minder bekende merken.

Musicom wil liefhebbers van de betere High-end graag wat bijzonders kunnen bieden en heeft haar ogen laten vallen op de mooie elektronica van het Italiaanse Audia Flight’.

Met Audia Flight voegt de Groningse winkel naar eigen zeggen ‘een merk toe met een briljante ontwerpstrategie dat zich kan meten met veel kostbaardere apparatuur van de gevestigde namen’. Verder laat importeur YN Audio weten dat het ‘verheugd is Musicom als dealer voor Audia Flight toe te mogen voegen’.

2 REACTIES