Home Hi-Fi IFA 2023 staat op springen

IFA 2023 staat op springen

0
IFA 2023 staat op springen

Het is er bijna tijd voor: IFA 2023 komt eraan. Van 1 september tot en met 5 september is Berlijn the place to be voor liefhebbers van elektronische apparaten.

Goed, de IFA is inmiddels allang niet meer zo baanbrekend als decennia geleden. Maar IFA 2023 – alweer de 99ste keer dat de beurs wordt georganiseerd – heeft nog altijd genoeg te bieden voor liefhebbers van elektronische apparaten. En dan met name op het vlak van audio en video. Vrijwel alle ‘grote namen’ (en ook de kleinere) zijn aanwezig op (in…) de Messe Berlin, van 1 september tot en met 5 september. Ongetwijfeld treft u er ook allerlei primeurs in de vorm van gloednieuwe apparaten en technieken aan. Toegegeven: dat vindt u ook binnen een paar seconden na de aankondiging (en soms al eerder…) online.

Bent u puur geïnteresseerd in de nieuwste nieuwtjes, dan heeft het bezoek aan een beurs anno nu dus niet heel veel zin meer. Maar tegelijkertijd geldt dat de ‘magie van de beursvloer’ nog altijd bestaat. En u alleen daar met eigen ogen kunt zien en met een beetje geluk ook aanraken wat er voor moois op stapel staat. Daar kan geen website tegenop.