Home Winkels Amazon Prime Big Deal Days

Amazon Prime Big Deal Days

0
Amazon Prime Big Deal Days

Amazon, wie kent ‘t niet. En we doelen dan niet op het tropische regenwoud, maar de giga-online webwinkel. Die komen in oktober met nieuwe uitverkoopdagen.

Op Amazon koopt u zo ongeveer alles wat denkbaar is, van etenswaar via schoonmaakmiddelen, gereedschap en elektronische onderdelen tot alles wat met hifi en zelfs high-end te maken heeft. Roemrucht is Amazon Prima Day, waar een keer per jaar dure spullen tegen soms nagenoeg dumpprijzen worden aangeboden. Noem het een magazijnopruiming van deze mega-webwinkel. Vaak koopt u daar high-end voor een habbekrats, bijvoorbeeld een model van vorig jaar. Mooie manier om op een betaalbare manier kennis te maken met (geluids)kwaliteit.

Amazon Prime Big Deal Days

Dit jaar organiseert Amazon in oktober naast dat net genoemde jaarlijkse evenement komende oktober ook de Prime Big Deal Days. Gezien de naam moet het gaan om meerdere dagen. En er schijnt een focus te liggen op hifi, hoofdtelefoons, speakers, televisies en meer. Wanneer de dagen precies plaatsvinden is nog niet duidelijk. Evenmin is het helder of deze extra uitverkoop ook in de EU en (of) Nederland gaat plaatsvinden. Houd Amazon in de gaten zouden we zeggen.