Home Winkels Record Store Day dit jaar op 20 april

Record Store Day dit jaar op 20 april

0
Record Store Day dit jaar op 20 april

Voor vinylliefhebbers is het zaak om alvast 20 april in de agenda te zetten, dan vindt namelijk weer de wereldwijde Record Store Day plaats.

Record Store Day is het inmiddels welbekende jaarlijkse feestje van de fysieke platenzaken. Want ja, die bestaan nog altijd! En er is voor een deel van de mensheid niets leukers dan lekker door de platenbakken snuffelen om dat ene juweeltje tegen te komen. Dit jaar vindt het evenement plaats op 20 april. En zoals gebruikelijk zijn er tal van speciale releases gepland speciaal voor dé dag. Het volledige overzicht van bijvoorbeeld de Nederlandse releases kunt u op deze pagina bekijken.

Wereldwijd

Zoals gezegd is Record Store Day een wereldwijd gehouden evenement, allemaal op diezelfde 20 april dit jaar. Vanaf hier springt u snel naar de lokale website die bij uw land hoort. Ontdek wat er daar aan releases beschikbaar is, of aan speciaal voor die dag gehouden vertier.

×