Home Hi-Fi 8MM audiolab op Warsaw Audio Video Show

8MM audiolab op Warsaw Audio Video Show

0
8MM audiolab op Warsaw Audio Video Show

Gaat u toevallig naar de Warsaw Audio Video Show die van komende vrijdag tot en met zondag gehouden wordt, dan is een bezoekje aan 8MM audiolab aldaar de moeite waard.

Het Litouwse 8MM Audiolab laat ons weten dat ze op de komende Warsaw Audio Video Show aanwezig zijn. U kunt daar iets bijzonders in de vorm van de meest recente generatie PIU luidsprekers – Model MK3 – bekijken en beluisteren. Hiervan is ten opzichte van z’n voorganger de lagetonenweergave onder handen genomen. Er zijn nu 12 inch en 10 inch basdrivers gebruikt. Ook het middentonenbereik heeft net als het scheidingsfilter een update gekregen. Verder treft u op de stand van 8MM Audiolab een partner in de vorm van RADA tube electronics aan. Zij laten u hun PRECIOUS TUBE-versterkerserie zijn. Vanzelfsprekend gebaseerd op buizen.

Radisson Blu Sobieski Hotel

En om al het moois daar helemaal compleet te maken, staan er ook J. SIKORA en AIDAS-cartridges klaar. U vindt 8MM Audiolab tijdens de Warsaw Audio Video Show in het Radisson Blu Sobieski Hotel (dat z’n kleurrijke gevel helaas kwijt is), op kamer 710. Inclusief de belofte van ‘delicious coffee’!