Home Hi-Fi Accessoires Chord Company PowerHAUS P6 instapmodel

Chord Company PowerHAUS P6 instapmodel

0
Chord Company PowerHAUS P6 instapmodel

Het nieuwe Chord Company PowerHAUS P6 ‘stekkerblok’ is beduidend meer dan dat alleen. U treft er namelijk ook de huiseigen ARAY-filtertechniek in aan.

De Chord Company PowerHAUS P6 maakt gebruik van kwaliteitsconnectoren en dikke inwendige bekabeling. Het betekent dat er zo min mogelijk vermogen verloren zal gaan door kabel- en overgangsweerstanden wat altijd prettig is. Zeker bij gebruik van ‘vermogensslurpers’. Daarnaast rekent het stekkerblok af met netspanningsruis, waarvoor de huiseigen ARAY-techniek wordt ingezet. Zo’n filter is inmiddels allang geen overbodige luxe meer. De netspanning is behoorlijk vervuild anno nu. Denk aan onbedoelde ruis veroorzaakt door slecht gefilterde schakelende voedingen. Maar zeker ook aan ‘bewuste’ vervuiling als netwerken via het stopcontact.

Weg met overbodige poespas

Het is interessant om te zien dat er in het ontwerp geen seriële filters, schakelaars en (of) neonlampjes voorkomen. Volgens de fabrikant kunnen die zaken alleen maar voor eigenruis zorgen, iets dat je uiteraard niet graag ziet gebeuren in een stekkerblok met ingebouwd ruisfilter.

De Chord Company Powerhaus P6 heeft een prijkaartje van £600, made in England.