Home Accessoires Energieproducten Sbooster AIB voedingsupdate

Sbooster AIB voedingsupdate

2
Sbooster AIB voedingsupdate

De Sbooster AIB is een voedings-upgrade voor de Bluesound Node, waarbij AIB trouwens staat voor Active Interface Board.

Met de Sbooster AIB tilt u de voeding van de Bluesound Node naar een nieuw niveau, volgens de makers. Het apparaat dient gecombineerd te worden met de Sbooster 5-6V voeding, waardoor een ‘ultieme’ voeding voor de Node N130 en X moet ontstaan. Voor de voedingsaansluiting wordt de C8-stekker van SBooster gebruikt, voorzien van vergulde pinnen. Als bedrading (of beter: de geleiders daarin) gekozen voor verzilverd OCC-koper. Verder is voorzien in drievoudige anti-oscillatieschakelingen, die zowel de interne spanningsverzorging van de AIB als die voor de Node aanpakken.

Makkelijk in te bouwen

Praktisch aan de SBooster AIB is verder een centraal aardingspunt. Het installeren in een van de Bluesound Nodes is volgens de fabrikant een eitje. U hebt er – zo wordt beloofd – alleen een schroevendraaier en een kwartiertje van uw tijd voor nodig. Mocht u het ooit willen, dan is terugbrengen naar de originele staat van uw Node evenmin een probleem.

De prijs van de Sbooster AIB valt reuze mee: voor €139 neemt u er eentje mee naar huis. 

2 REACTIES

×