Home Hi-Fi Clearaudio Speed Light V2

Clearaudio Speed Light V2

0
Clearaudio Speed Light V2

Met de Clearaudio Speed Light V2 regelt u in een handomdraai het toerental van uw platenspeler op precies het goede.

Platenspelers zijn analoog van aard en dat betekent dat er hier en daar wel eens iets afgeregeld moet worden, zoals het toerental. En dat kan dan weer heel mooi met de Clearaudio Speed Light V2. De werking van het apparaatje is verrassend simpel. Een witte LED knippert op een frequentie van exact 300 Hz. Leg de meegeleverde stroboscoop-plaat op de speler en start deze. Regel het toerental van uw platenspeler bij totdat het patroon op die testplaat stil staat. Op dat moment hebt u het exacte toerental ingesteld. Omdat het zoals gezegd om analoge apparatuur gaat is het niet onverstandig deze procedure eens in de zoveel tijd te herhalen. Overigens is deze methode vooral bedoeld voor platenspelers die zelf geen ingebouwde draaisnelheidcontrole hebben.

De ClearAudio Speed Light V2 is gevat in een stevige aluminium behuizing en wordt gevoed door een knoopcel. U betaalt er een bedrag van €150 voor.

×