Home Hi-Fi YG Acoustics Hailey 3.2 luidspreker

YG Acoustics Hailey 3.2 luidspreker

0
YG Acoustics Hailey 3.2 luidspreker

Importeur D&D Audio meldt dat de YG Acoustics Hailey 3.2 luidspreker het levenslicht heeft gezien, de derde generatie alweer.

We hebben er even op moeten wachten, maar het is zover: de Amerikaanse luidsprekerfabrikant YG Acoustics heeft in de Reference-serie de derde generatie van de Hailey luidspreker voorgesteld. De Hailey 3.2 is een 3-weg vloerstaander, die overigens ook nog gezelschap krijgt van de 3.1 monitor luidspreker. In deze eerste introductie focussen we op de grote Hailey 3.2, die inmiddels via onze dealers beschikbaar is’, zo lezen we in de meest recente nieuwsbrief van importeur D&D Audio.

Hart van de muziek

D&D vervolgt: ‘De Reference serie toplijn van YG Acoustics demonstreert het allerbeste dat bereikt kan worden op het gebied van nauwkeurigheid en muzikaliteit, zo weten de Amerikanen ons iedere keer weer te vertellen’. En: “We zijn dan ook vereerd dat deze modellen tot de meest bekroonde luidsprekers ter wereld behoren.” De Reference modellen combineren volgens de importeur geavanceerde materialen met al even geavanceerde wetenschap en techniek. “Compromisloos ontworpen, met als enige doel luisteraars mee te voeren naar het hart van de muziek.”

De YG Acoustics Hailey 3.2 heeft een adviesprijs van 73.900 euro per set.

×