Home Streaming Audio Apple HomePod met HomeOS en scherm?

Apple HomePod met HomeOS en scherm?

0
Apple HomePod met HomeOS en scherm?

Het kan verkeren. De geruchten betreffende een Apple HomePod met een eigen OS én een beeldscherm worden steeds hardnekkiger.

Een slimme speaker met een beeldscherm. Andere aanbieders van slimme assistenten en aanpalende hardware leveren die ook, dus waarom Apple niet? Laatstgenoemde is nooit zo’n fan geweest van een dergelijk multifunctioneel apparaat. En of de gemiddelde consument er ook écht op zit te wachten? Toch lijkt er verandering op til te zijn wat de Apple HomePod betreft. Er zijn steeds meer aanwijzingen – zo lezen we in dit artikel van MacRumors dat er niet alleen een eigen OS in de vorm van HomeOS voor de slimme speaker op stapel staat. Ook een beeldscherm wordt inmiddels niet meer uitgesloten.

Wanneer?

Wanneer de beoogde Apple HomePod met scherm en HomeOS dan moet verschijnen? Tja, dat blijft altijd koffiedik kijken in het tech-wereldje van ‘informanten’. Mogelijk dit jaar al, maar kijk ook niet vreemd op als dat (veel) later wordt. Of gewoon nooit. Maar een slimme assistent met aanraakscherm en speaker kan best een centrale plek in de huiskamer innemen natuurlijk.

We vroegen voor de aardigheid eens aan een AI-beeldgenerator hoe zo’n Apple HomePod met scherm eruit zou kunnen zien, het resultaat ziet u als afbeelding bovenaan dit artikel…