Home Versterkers Geïntegreerd Luxman L-509Z geïntegreerde versterker

Luxman L-509Z geïntegreerde versterker

2
Luxman L-509Z geïntegreerde versterker

De nieuwe Luxman L-509Z is meteen ook het vlaggenschip van de Japanse fabrikant geworden, dus dat belooft alvast wat.

Met de Luxman L-509Z haalt u een bijna 30 kilo wegend paradepaardje in huis. Deze geïntegreerde versterker beschikt over het meest recent door Luxman ontwikkelde LIFES-versterkerciruit. Voor de kenners van het merk: dit is de opvolger van de ODNF-opzet. LIFES moet tot nog weer een betere geluidsreproductie leiden, waarbij met name de rust genoemd wordt. Verder is voorzien in toonregeling, waarbij zowel regelaars voor hoog, laag als midden aanwezig zijn. U kunt twee speakerparen aansluiten die met een knopdruk zijn om te schakelen. Het maximaal leverbare uitgangsvermogen bedraadt 2 x 120 Watt in 8 Ohm en 2 x 220 Watt in 4 Ohm. Dat alles is gevat in een stoere en stevige behuizing, in ‘moderne retro-stijl’.

MM- en MC-phono-voorversterker

De Luxman L-509Z beschikt over een scala aan in- en uitgangen, zowel cinch als XLR. Handig is de ingebouwde phono-voorversterker die overweg kan met zowel MM- als MC-elementen. Ook hoofdtelefoonluisteraars komen aan hun trekken dankzij de hoofdtelefoonuitgang. Kies hierbij uit 6,3 mm of 4,4 mm. Meegeleverd wordt een afstandsbediening die ook recente Luxman cd-spelers aan kan sturen.

Blijft zoals altijd weer de prijs over, de Luxman L-509Z kost u €12990.

2 REACTIES

×