Home Hi-Fi Cambridge Audio: gratis VU-meter voor EVO en CXN100

Cambridge Audio: gratis VU-meter voor EVO en CXN100

0
Cambridge Audio: gratis VU-meter voor EVO en CXN100

Toen Cambridge Audio de dansende VU-meters op het display van de gelimiteerde EVO DeLorean Edition demonstreerde, smaakte dat bij velen naar meer.

Door simpelweg de firmware van uw Cambridge Audio EVO-apparaat (er zijn er diverse in deze serie) of de CXN100 te updaten, krijgt u er een alleraardigste functie bij. En dan hebben we het over gesimuleerde analoge VU-meters op het ingebouwde display. Toen de fabrikant die liet zien op hun gelimiteerde EVO DeLorean Edition, werd dit enthousiast ontvangen. En dus werd deze gimmick in de nieuwe firmware voor veel meer apparaten van het merk ingebouwd. Los van de virtuele metertjes zorgt de update ook voor onbeperkt gebruik van Tidal Connect. Mits u een abonnement op deze muziekdienst hebt natuurlijk. Verder zijn er verbeteringen en actualisaties voor Bluetooth, Airplay en Chromecast. Vanzelfsprekend is de update kosteloos.

×