Home Streaming Audio Marantz M1 streaming all-in-one

Marantz M1 streaming all-in-one

0
Marantz M1 streaming all-in-one

Makkelijk: alleen nog speakers aansluiten op de nieuwe Marantz M1 en er kan geluisterd worden; de nadruk ligt op streaming.

Veel mensen zullen in één klap klaar zijn met de Marantz M1 wat hun muzikale behoeften betreft. En dan meer precies: wat bronnen betreft. Nadat u een setje speakers op deze compacte all-in-one hebt aangesloten, kunt u direct aan het streamen slaan. Hiervoor wordt als basis het HEOS-platform gebruikt. Hiermee krijgt u toegang tot onder meer Deezer, Amazon Music, Spotify Connect en Pandora. Ook is AirPlay 2 van de partij. Radioliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de eveneens aanwezige webradio-‘tuner’. En Tidal-gebruikers hoeven geen angst te hebben buiten de boot te vallen: middels een binnenkort verschijnende update wordt ook die streamingdienst geïntegreerd. Net als trouwens Roon Ready-support.

Bluetooth

De Marantz M1 kan overweg met digitale audio van een kwaliteit tot en met 24 bit / 192 kHz PCM via USB en netwerkstreamen. Ook DSD64 en DSD128 worden ondersteund. Mocht u het het willen dan is gedacht aan een Bluetooth 5-ontvanger. Per kanaal levert de M1 100 Watt per kanaal in 8 Ohm.

Mocht u de Marantz M1 willen aanschaffen, dan kan dat per direct. En wel voor een prijs van $1000.

×