Home Home Cinema - Custom Install TCL lanceert eind augustus nieuw vlaggenschip

TCL lanceert eind augustus nieuw vlaggenschip

0
TCL lanceert eind augustus nieuw vlaggenschip

Voor een ieder die geïnteresseerd is in nieuwe televisies: TCL onthult de nieuwste Mini LED-technologie en flagship products eind deze maand.

Op 29 augustus maakt TCL een hele serie producten wereldkundig. Waaronder de nieuwste op mini LED-technologie gebaseerde televisie. Plus nog diverse andere vlaggenschepen. Het gaat dus duidelijk om meer dan één product, maar daar zou de kop van dit bericht toch wat lang door worden. Hoe dan ook, u kunt als u dat wilt zelf live meekijken tijdens alle onthullingen. En wel hier via Youtube, op 29 augustus (14.00 uur CEST). Naast de genoemde tv kunt u dan ook de vlaggenschepen wat XL home-theater-producten langs zien komen, zo belooft de fabrikant.