Home Home Cinema - Custom Install Amazon Prime Video verhoogt prijzen

Amazon Prime Video verhoogt prijzen

0
Amazon Prime Video verhoogt prijzen

Amazon Prime Video gaat de prijzen van z’n dienst verhogen. Of u gaat voor de basisprijs en krijgt commercials te zien.

De trend is omhoog qua prijs, bij alle streamingdiensten. Nu diverse bekende namen de afgelopen maanden de prijzen opgeschroefd hebben volgt de rest ook. De meest recente verhoging staat bij Amazon Prime Video op de rol. U kunt de basisprijs blijven betalen, maar dan krijgt u last van commercials. Ofwel: én betalen én advertenties. Wilt u die advertenties niet, dan wordt u geacht $2,99 meer te gaan betalen bij Amazon’s videodienst. De bal is aan het rollen gebracht door Netflix en blijkbaar raken die er geen klanten door kwijt en dus is de geest uit de fles.

Hoeveel meer u buiten de VS gaat betalen voor een reclamevrij Amazon Prime Video is nog niet bekend. De regeling moet vanaf januari ingaan. Tijd om eens serieus na te gaan denken welke abonnementen op welke streamingdiensten u eigenlijk nog wilt aanhouden.